torsdag 16 augusti 2018

Välkommen till ettan!

Efter en varm och skön sommar är det nu dags att börja skolan igen. För er är det extra speciellt eftersom ni börjar i första klass.

Lite praktisk information...

I klassen kommer 23 elever att gå. Lärare i klassen är Marlene och Angelica. Marlene arbetar 80% och är föräldraledig på onsdagar. Angelica arbetar 50% och är studieledig på torsdagar och fredagar. I klassen kommer även Robert och Camilla arbeta som resurs samt Ulrika som fritidspedagog.

Skoldagen börjar klockan 8.00 och slutar vid 13.25. På onsdagar är det idrott. Skicka med idrottskläder, skor och handduk. Märk gärna barnens kläder. Nu i början kommer vi att vara utomhus så länge vädret tillåter.

Skoldagarna är upplagda med två arbetspass på förmiddagen och ett eller två arbetspass på eftermiddagen. Däremellan äter vi lunch i matsalen. Efter lunch är det lunchrast. Det finns också en rast på förmiddagen och om vi inte har idrott en på eftermiddagen. Under skoltid kommer barnen även ha fritidspedagogik tillsammans med Ulrika.

På första skoldagen får barnen med sig viktiga papper hem i väskan. Fyll i dessa och skicka tillbaka till skolan snarast.

All information kommer därefter att ske via bloggen, https://klokugglorna.blogspot.com/. Barnen skriver i bloggen på måndagar och vi pedagoger på tisdagar. Kom ihåg att läsa dessa dagar. Man kan registrera sin mail-adress på bloggen under rubriken Follow by Email. Då kommer uppdateringar att synas i telefonen.

Sjukanmälan görs inledningsvis via sms till telefonnummer 076-831 91 73.

Vi ser fram emot ett trevligt och lärorikt läsår!

Vänliga hälsningar
Marlene, Angelica, Camilla, Robert och Ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Information 7/11

Hej! Imorgon åker barnen i klass 2 till Borgholms simhall för simundervisning. Robert Lövenklev kommer att följa med som simlärare. Vi åke...