tisdag 28 augusti 2018

Veckoinformation

Hej!

Nu har vi klarat av vår första vecka i skolan. Barnen jobbar fantastiskt bra och vi lärare har fullt upp med att få fram nya uppgifter till alla. Det är en fröjd att se dem arbeta!

Här kommer lite viktig information:

På tisdag den 4 september är ni hjärtligt välkomna på föräldramöte. Vi samlas i aulan klockan 18.30 där vår biträdande rektor Maria har en samlad information för alla klasser F-3. Därefter går vi till ettans klassrum. Ta gärna med er kalender då vi kommer att erbjuda utvecklingssamtalstider.

Eftersom det var för många att gå helklass till biblioteket har vi bestämt oss för att gå i mindre grupper. Grupp 1, som har sina kläder utanför Angelicas klassrum, går till biblioteket på ojämna veckor. Start vecka 35. Grupp 2, som har sina kläder utanför Marlenes klassrum, går till biblioteket jämna veckor. Start vecka 36.

Under veckan kommer vi att hinna kolla av vart barnen befinner sig i sin läsutveckling. Därefter med start nästa vecka börjar vi med läsläxa. Kolla gärna bloggen på måndag så finns information om läsläxan här.

Ha en fortsatt trevlig vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Information 7/11

Hej! Imorgon åker barnen i klass 2 till Borgholms simhall för simundervisning. Robert Lövenklev kommer att följa med som simlärare. Vi åke...