tisdag 27 augusti 2019

Veckoinformation v. 35

Hej!
Första skolveckan är avklarad och det var härligt att träffa era barn igen. Fint att se att de fortfande är så arbetsvilliga och nyfikna på att lära sig!
Idag (tisdag 27/8) har de fått hem sin läsäxa. Vi fortsätter som tidigare med att de har en sida i läseboken per dag som de ska läsa minst 3 gånger för att få ett fint flyt i sin läsning. Det här läsåret kommer jag tyvärr inte att hinna lyssna på era barns läsning varje dag då vi ju inte är lika många lärare i klassen som i ettan. Jag kommer att lyssna på läxan på tisdagar så den dagen ska boken vara med i väskan. 
Rektor Maria arbetar på att hitta en lösnng för de torsdagar som jag är föräldraledig men tyvärr finns det ingen lösning ännu. Den här torsdagen kommer Charlotte Brandt.
Glöm inte att lämna in lapparna om utvecklingssamtal och anhörighetsinformation så fort som möjligt. Sista inlämningsdag för utvecklingssamtal är på fredag!
Nedan följer kort information om veckan som kommer.
Vecka 35
Må 26/8
Tis 27/8 läsläxa
Ons 28/8 läsläxa, bibliiotek
Tor 29/8 läsläxa, idrott
Fre 30/8 läsläxa



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Information 7/11

Hej! Imorgon åker barnen i klass 2 till Borgholms simhall för simundervisning. Robert Lövenklev kommer att följa med som simlärare. Vi åke...