tisdag 20 augusti 2019

Första skoldagen år 2

Hej alla föräldrar och barn i årskurs 2!

Hoppas att ni alla har haft ett skönt sommarlov!

Det var härligt att träffa alla glada barn idag och det märktes att de hade mycket att prata om.
Den här första dagen har vi firat lite extra med glass på skolgården. På eftermiddagen gick vi ner med årskurs 3 till lekplatsen vid brandstationen. Vi hade tur med vädret och barnen fick tillfälle att leka, spela kubb, rita, håva och umgås med varandra. Detta var mycket uppskattat.

I vår klass har det börjat en ny elev som heter Emma. Vi hoppas att hon ska trivas hos oss.

I klassen går nu 23 elever och det är Marlene, Robert och Camilla som arbetar vidare med barnen. Precis som tidigare så kommer Marlene att vara föräldraledig en dag i veckan. I år kommer det att vara på torsdagar. I nuläget är det inte klart vem som kommer att arbeta dessa dagar så därför kommer Charlotte Brandt att vikariera de kommande två torsdagarna.

Barnen kommer att ha idrott på torsdagar. De första veckorna kommer vi att vara utomhus. Så glöm inte att packa ner idrottskläderna!

Nytt för i år är att vi kommer att få ett nytt webbaserat system som heter SchoolSoft. Jag hoppas att ni har fått hem information om detta från rektor i förra veckan. Tanken är att bloggen inom snar framtiden kommer att upphöra och att vi istället ska använda oss av Schoolosoft för att informera om vad som händer i skolan. Mer information om detta kommer. 

Nu ser vi framemot ett nytt lärorikt läsår och ett fortsatt gott samarbete!
Hälsningar
Marlene, Robert och Camilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Information 7/11

Hej! Imorgon åker barnen i klass 2 till Borgholms simhall för simundervisning. Robert Lövenklev kommer att följa med som simlärare. Vi åke...